Cautare

591 de rezultate pentru "moaca alin cu ceaune" (2.61 secunde)
Decizia prin care Primaria Craiova a incercat sa elimine concurenta in domeniul transportului public de calatori s-a adoptat cu interpreta- rea subiectiva a legii.Monopolul pe care municipalitatea vrea sa-l instituie in activitatea de transport in comun, prin atribuirea gestiunii directe a acestui serviciu Regiei Autonome de Transport Craiova si scoaterea de pe piata a firmei SC Fratii Bacriz, are baza legala subreda.
Europarlamentarii romani se claseaza, conform unui studiu VoteWatch.eu, in topul celor mai loiali reprezentanti ai tarii lor in PE si ai grupurilor politice de care apartin, cu o coeziune nationala de peste 69%, in timp ce, din punct de vedere al prezentei la lucrari, Romania este pe penultimul loc.
8 alin.
Mohora a declarat ca doreste sa ia masuri pentru a reduce cozile la ghiseele ITM, adaugand ca una dintre problemele pe care le-a identificat pana in prezent este relatia institutiei cu publicul.
Ambasadorul Romaniei in Portugalia, Gabriel Gafita, este chemat saptamana viitoare, la Ministerul de Externe, sa dea explicatii despre colaborarea sa cu Securitatea. Declaratia facuta de purtatorul de cuvant al MAE, Alin Serbanescu vine dupa ce, joi, Curtea de Apel a reconfirmat sentinta de politie politica in cazul Gafita.
Imediat dupa ele a venit si dansul (Ion Diaconu-n.r.), cu buletinul, solicitand sa voteze pe lista suplimentara. ... Atunci, colega a vazut ca mai avea pe el un autocolant cu data de azi", a relatat Mihaela Totora, presedinta Sectiei de votare nr.
"Proiectul este realizat impreuna cu fundatia germana "Hans Seidel", care suporta si costurile legate de cazare, cat si finantarea celor 4 traineri de la firma de consultanta Kensington Communications.
Nu au nicio legatura cu decizia de astazi. ... 5 alin. (2) din Legea 415/ 2002 de organizare si functionare a CSAT.
Ioan Mircea Pascu - vicepresedinte la Comisia AFET, Adriana Ticau - vicepresedinte la Comisia TRAN, Titus Corlatean si apoi Alin Antohi in functia de vicepresedinte la Comisia pentru afaceri juridice (JURI).
Negocierile din ultima perioada pentru acordul cu Ucraina privind micul trafic de frontiera nu au rezolvat principalele aspecte ramase in suspensie, precum perioada de sedere si infiintarea unor noi oficii consulare romane in Ucraina, a declarat pentru NewsIn purtatorul de cuvant al MAE.
In loc sa sape in propria ograda si sa afle cu precizie cati politisti au terminat aceasta forma de invatamant dubioasa si nerecunoscuta, deci sunt la un pas de anularea diplomelor, reprezentantii IPJ Dolj au decis sa puna batista pe tambal si sa sustina ca aceste informatii nu sunt publice.
La doar cateva zile dupa scrisoarea deschisa prin care a aruncat cu cenusa in Mircea Geoana si cu busuioc frumos mirositor cu emulsificatori de prezidentiabilitate in Sorin Oprescu, fostul presedinte executiv al partidului, Octav Cozmanca, anunta numele unui nou partid politic de stanga in care spera sa adune adevaratele valori ale social-democratiei romanesti.
85, alin.3 din Constitutie, atunci cand o remaniere implica modificarea structurii sau a compozitiei politice a Guvernului, ceea ce ar fi cazul daca premierul ignora decizia PSD, dar insista pe calea remanierii, decizia revine Parlamentului, si nu premierului sau presedintelui .
Presedintele Traian Basescu s-a prins in hora astazi cu studentii Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, care l-au intampinat la intrarea in universitate. ... Dupa ce a dansat putin cu studentii, presedintele a spus: ... Presedintele urmeaza sa participe la o intalnire cu profesorii universitatii.
Presedintele Traian Basescu a promulgat Legea salarizarii unitare si Legea privind reorganizarea unor autoritati si institutii publice si respectarea acordurilor-cadru cu Comisia Europeana si Fondul Monetar International.
Candidatul independent la Presedintie Sorin Oprescu a declarat, la Slatina, ca in cazul in care nu va ajunge in turul doi, este exclusa posibilitatea sa-si indemne electoratul sa voteze cu Mircea Geoana sau cu Crin Antonescu, mentionand totodata ca, potrivit analizelor, daca ar vrea sa-l sprijine pe Geoana, 88% din electoratul sau ar pleca la Basescu.
Plenul Senatului a adoptat, miercuri, cu 93 de voturi "pentru", proiectul de modificare a Legii de organizare a Guvernului, prin care Cabinetul demis este abilitat sa inainteze Parlamentului bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale, dar si legea responsabilitatii fiscale.
Asteptata cu mult interes de opinia publica, lansarea candidaturii lui Sorin Oprescu la Presedintie si modul cum a alergat pana acum i-au dezamagit pe unii dintre ferventii sai sustinatori.
'Revin cu explicatiile deciziei de a nu mai participa, in calitate de candidat, la presedintia partidului, la Congresul din 20 februarie a.c. ... 50 alin.2), pentru aprobarea documentelor supuse Congresului;
El va lansa un nou comunicat despre viitorul partid de stanga, pe care il moseste de cateva luni, cu intreruperi din cauza unei pneumonii care l-a tinut un timp internat in spital.
google-analytics.com